Kustannusosakeyhtiö Revontuli

Info

Kustannusosakeyhtiö Revontuli on perustettu vuonna 1997 Tampereella. Yhtiö on noussut kokoluokkansa yhdeksi menestyneimmistä kustantajista. Lähes jokainen Revontulen julkaisemista kirjoista on ollut kaupallinen menestys ja useat teoksista ovat nousseet Mitä Suomi lukee –listoille.

Revontuli on keskittynyt elämäkerrallisiin kirjoihin. Vahva alue on sotakirjallisuus, josta voidaan mainita mm. Mannerheim–ristin ritari Lauri Törnin suurta julkisuutta saanut elämäkertatrilogia, yhdeksi viime vuosien suosituimmaksi sotakirjailijaksi nousseen FM Petri Sarjasen tuotanto sekä Robert Brantbergin tietoteokset. Toinen vahva alue on poikkeukselliset elämäntarinat, esimerkiksi Tony Halmeen esikoisteos oli ilmestyessään peräti kolme kuukautta myyntilistojen kärkisijoilla, Seppo Porvalin kokoama Kalle Päätalon elämäkerta puolestaan myi julkaisuviikollaan lähes 10.000 kappaletta.

Kevyen organisaationsa johdosta Revontulen valttina on ollut myös nopeus toimia muuttuvilla markkinoilla. Yhtiöllä on ollut jo pitkään valmius siirtyä sähköiseen julkaisutoimintaan tehtyään sopimukset johtavien amerikkalaisten yhteistyökumppanien kanssa.

Etsimme jatkuvasti uusia tekijöitä menestyskirjailijoidemme joukkoon. Jos Sinulla on omaperäinen idea tai jopa valmis teos, ota luottamuksella meihin yhteyttä.

Kustannusosakeyhtiö Revontuli
Kustantaja Tapio Anttila
Teivaalantie 64,
33400 TAMPERE
revontuli(at)revontuli.net

Puhelin (03) 345 3035
tapio.anttila(at)revontuli.net